ENGLISH MAGYAR

Cégünkről


Cégünk több mint tíz éve szerepel a magyar ipari cégek palettáján. 2000-es alakulásától kezdve több hazai nagyvállalatot is ügyfelei közt tudhat, többek között a balassagyarmati Prysmian MKM Magyar Kábel Művek Kft. a Delphi Connection Systems Hungary Kft. és a MAHLE Compressors Hungary Kft. tartoznak a legmeghatározóbb megrendelői közé.

Fő tevékenységünk ipari célgépek tervezése és gyártása, valamint a másik tevékenységi területünk a karbantartói munkavégzés. Ez a fajta komplexitás a cég sikeres fennállásának alapja. Elgondolástól a megtervezésen át, a gyártáson keresztül, a telepítésig és beüzemelésig a cég végzi a munkát, sőt ezen túlmutatóan a karbantartás, szervízelés is igény szerint a munkakörbe tartozik. Továbbá már létező gépek átalakítását és javítását is végrehajtjuk.

A vállalkozásnak komoly minőségi normákat kell követnie, így válhatott a már említett cégek beszállítójává. 2006-tól minőségirányítási rendszert működtetünk, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány követelményeinek.

A cégtulajdonos Schneider László szakmai tudását a mai nevén Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Gépészmérnöki karán szerezte. Sok éves mérnöki tapasztalat áll mögötte. Gödöllőn a Ganz Mérőgyárban kezdte el mérnöki pályáját. Később Balassagyarmaton telepedett le és a mai nevén Prysmian MKM Magyar Kábel Művek Kft.-nél kezdett el dolgozni. Ezután két másik kollégájával közös vállalkozást indított Delta-Tech Kft. néven. Ezen vállalat a régió egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőtte ki magát. Ebből később kiválva alapította meg a jelenleg is erőteljes létjogosultságot kivívó Schneider-Terv Bt.-t. Ezt igazolván 2010-ben átvehette a Nógrád megyei régió Prima Primissima év vállalkozója díját.

A vállalat 25 alkalmazottat foglalkoztat: mérnököket, lakatosokat, gépszerelőket és villamossági szakembereket. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a célgép tervezés, célgép gyártás- és szereléstechnológia, valamint a karbantartási területeken.

Társaságunk a SCHNEIDR-TERV BT. 2017. évben a GINOP-5.3.2 -16-2016-00555 „Rugalmas Foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régióban „megnevezésű pályázatban sikeres elbírálást nyert, ezáltal dolgozóink rugalmasabb munkavégzéséhez, több informatikai terméket vásároltunk, továbbá tanfolyamokon való részvétellel segítettük munkavállalóinkat az egymás közötti jobb kommunikáció kialakításában, valamint hogy partnereinkkel szorosabb kapcsolatot tudjanak ápolni. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program támogatásával, a 100 %-os támogatási intenzitással megvalósított projekt, mely sikeresen zárult.