ENGLISH MAGYAR

Forgórész pihentető állomás

Az állomás forgórészek szállítására készült. A kezelő panelen be lehet állítani, hogy a fészkek milyen időközönként lépjenek egyet. A berendezés 3 sor szállítólánccal van ellátva, biztosítva azt, hogy egymás mellett 2 sor fészek helyezkedhessen el. Az operátor ezekbe a fészkekbe helyezi a forgórészeket. Az első forgórész berakása, és ugyan azon forgórész kivétele között minimum 4 órának kell eltelnie. Az állomás 576 db forgórész befogadására képes.

A berendezésnek van egy beadagoló (ahol a forgórészeket be tudjuk helyezni a szállító fészkekbe) és egy kiadagoló oldala (ahol a forgórészeket ki tudjuk venni a szállító fészekből). A beadagoló oldalon található a kezelő panel, amelyen különböző üzemmódokat lehet beállítani, valamint különböző beállításokat lehet elvégezni. Mindkét oldalon találunk egy vész leállító gombot, és egy folyamat lámpát.

A hibajelzés fény és hang, valamint kontaktus jel, ami alkalmas a gépsor leállítására. A hibajelzés a nyugtázásig folyamatos! A nyugtázást követően a hibajelzés megszűnik.

Az operátor csak akkor tud a munkatérbe hibajelzés nélkül nyúlni, ha az előtte lévő zöld színű folyamat lámpa világít. Egyébként a fényfüggönnyel védett munkatérbe nyúláskor a forgórészek szállítása megáll, és sípoló hangjelzés figyelmeztet.