ENGLISH MAGYAR

Cégünkről


Cégünk több mint tíz éve szerepel a magyar ipari cégek palettáján. 2000-es alakulásától kezdve több hazai nagyvállalatot is ügyfelei közt tudhat, többek között a balassagyarmati Prysmian MKM Magyar Kábel Művek Kft. a Delphi Thermal Hungary Kft. tartoznak a legmeghatározóbb megrendelői közé.

Fő tevékenységünk ipari célgépek tervezése és gyártása, valamint a másik tevékenységi területünk a karbantartói munkavégzés. Ez a fajta komplexitás a cég sikeres fennállásának alapja. Elgondolástól a megtervezésen át, a gyártáson keresztül, a telepítésig és beüzemelésig a cég végzi a munkát, sőt ezen túlmutatóan a karbantartás, szervízelés is igény szerint a munkakörbe tartozik. Továbbá már létező gépek átalakítását és javítását is végrehajtjuk.

A vállalkozásnak komoly minőségi normákat kell követnie, így válhatott a már említett cégek beszállítójává. 2006-tól minőségirányítási rendszert működtetünk, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.

A cégtulajdonos Schneider László szakmai tudását a mai nevén Budapesti Műszaki Főiskola Bánki Donát Gépészmérnöki karán szerezte. Sok éves mérnöki tapasztalat áll mögötte. Gödöllőn a Ganz Mérőgyárban kezdte el mérnöki pályáját. Később Balassagyarmaton telepedett le és a mai nevén Prysmian MKM Magyar Kábel Művek Kft.-nél kezdett el dolgozni. Ezután két másik kollégájával közös vállalkozást indított Delta-Tech Kft. néven. Ezen vállalat a régió egyik legmeghatározóbb szereplőjévé nőtte ki magát. Ebből később kiválva alapította meg a jelenleg is erőteljes létjogosultságot kivívó Schneider-Terv Bt.-t. Ezt igazolván 2010-ben átvehette a Nógrád megyei régió Prima Primissima év vállalkozója díját.

A vállalat 22 alkalmazottat foglalkoztat: mérnököket, lakatosokat, gépszerelőket és villamossági szakembereket. Nagy tapasztalattal rendelkezünk a célgép tervezés, célgép gyártás- és szereléstechnológia, valamint a karbantartási területeken.